global 1 Oluşturuldu : Kasım 24, 2024 butun aamaları yaoıyorum ama odeme sayfası acılmıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 24, 2024 Merhaba, Google chrome ile deneyin, tarayıcı ayarlarından güncelleme var mı kontrol edin varsa güncelleyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 global 1 Yanıtlandı : Kasım 25, 2024 Pay with Card secenegi var diger taraıcılardanda aynı cıkıyo Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 25, 2024 bana discorddan yazın beraber deneyelim. Pay with Card seçeneğine tıklamanız lazım. Eğer ekran gelmiyorsa chrome kaldırın, tekrar yükleyin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 global 1 Yanıtlandı : Kasım 25, 2024 kaldırıp yukledım sadece Pay with Card secenegi var bende kredi kartı kullanmıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 26, 2024 Şu an sadece kredi kartı ile satıyoruz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 global 1 Yanıtlandı : Kasım 28, 2024 kredi kartı yok ustelik yurt dısın dayım gercek den bu degısıklık hıc ıyı olmadı.....😐 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 28, 2024 crypto ile ödeyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
butun aamaları yaoıyorum ama odeme sayfası acılmıyor
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş