06kral 1 Oluşturuldu : Eylül 26, 2024 hile almak istiyorum fakat şuan çalışıyormu çalışmıyormu canlı destek yok suan nasıl yardım alacagım ılgılenırmısınız aceba Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Eylül 26, 2024 Merhaba, windows 10 için private veya btg öneririm. Win11 için günlük simple alıp deneyin, win11 sorunlu olabilir bazen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 06kral 1 Yanıtlandı : Eylül 26, 2024 teşekürler hocam canlı destek bolumunu bulamadım mevcutmu aceba yada hıle calısıyormu suan sorunsuz windows 10 kullanıyorum suan zaten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Eylül 27, 2024 Discorddan ulaşabilirsiniz veya sorun yaşadığınızda Vip Destek bölümünde destek konusu açabilirsiniz. win10 için BTG - Private veya Simple olabilir. Ben private öneririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 efsanetobacco 0 Yanıtlandı : Eylül 29, 2024 steam pubg private ban durumu nedir başka hileleri denedim 1. olunca veya bir şikayet ile 1 günlük banatıyordu buda öylemi geri dönüşler ne şekilde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Eylül 29, 2024 Private windows 10 için şu an 11 desteği yok, ban problemi yok. Ancak bu sektörde hiçbir zaman garanti olmaz. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 efsanetobacco 0 Yanıtlandı : Eylül 29, 2024 alıp deneyeceğim teşekkürler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 roza 0 Yanıtlandı : Eylül 30, 2024 efsanetobacco, 17 saat önce yazdı: alıp deneyeceğim teşekkürler aldın mı kral Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 06kral 1 Yanıtlandı : Ekim 2, 2024 aldım denedım sonra 7 gunluk aldım sımdı 1 aylık alacagım bende sıkıntısız calısıyor wın 10 da 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 41erkan25 6 Yanıtlandı : Ekim 3, 2024 Keyifli oyunlar dileriz :) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 06kral 1 Yanıtlandı : Ekim 3, 2024 bu hileye güncellememi geldi aceba 24 saatlık ıncelemeye alındık 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 3, 2024 Alışılmadık oyun tarzından dolayıdır 06kral, 8 saat önce yazdı: bu hileye güncellememi geldi aceba 24 saatlık ıncelemeye alındık 😄 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
hile almak istiyorum fakat şuan çalışıyormu çalışmıyormu canlı destek yok suan nasıl yardım alacagım ılgılenırmısınız aceba
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş