hIlal213124 0 Oluşturuldu : Temmuz 6, 2024 MERHABA; site parası ve kedni paramı ekleyerek hile satın almak istedim hata verdi tekrar denemek istedim fakat site param kayboldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Temmuz 6, 2024 Merhaba, Site bakiyeniz ve üstünü tamamlayarak ürün almaya çalışırken şu şekilde ilerlersiniz; 1 - Satın alacağınız ürünü normal şekilde satın alma işlemlerini yaparken ödeme yöntemi olarak site bakiyesini seçersiniz. Site bakiyesini seçtikten sonra ödeme yap dediğinizde alacağınız ürün bakiyenizden daha ucuzsa bakiyeniz ile işlemi tamamlayıp ürünü teslim eder ve artan bakiye hesabınızda kalır. Alacağınız ürün daha pahalıysa bakiyenizi seçip ödersiniz kalan tutar için sizi tekrar ödeme sayfasına yönlendirir. 2 - Kalan tutarı normal şekilde ödeyerek işlemi tamamlarsınız. Eğer işlemi tamamlamazsanız site bakiyeniz ile ödeme yaptıktan sonra artan tutarı ödeme işlemini tamamlamadığınız için site bakiyeniz o işlemde ödenmiş olarak kalır. SEPET'inize bakarak yarım kalan işlemi tamamlamanız gerekir. Sonraki destek taleplerini Vip Destek alanında konu açarak iletin lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MERHABA;
site parası ve kedni paramı ekleyerek hile satın almak istedim hata verdi tekrar denemek istedim fakat site param kayboldu.
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş