Lu1na 0 Oluşturuldu : Ocak 9, 2024 secure boot kapalıyken oyuna sokmadığı için açık girmek zorundayım hile çalışmasında veya ban sistemine bi sorun yaratırmı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 9, 2024 Hangi oyun, hangi ürün, windows kaç bir bilgi vermemişsiniz o nedenle sorunuzu tam olarak anlayamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Lu1na 0 Yanıtlandı : Ocak 9, 2024 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 2 dakika önce yazdı: Hangi oyun, hangi ürün, windows kaç bir bilgi vermemişsiniz o nedenle sorunuzu tam olarak anlayamadım. windows 10 kullanıyorum valorant oyunu için Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 9, 2024 Win10'da valo secure boot'u zorunlu tutmuyor diye biliyorum, bu hata sadece win11 de var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Lu1na 0 Yanıtlandı : Ocak 10, 2024 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 11 saat önce yazdı: Win10'da valo secure boot'u zorunlu tutmuyor diye biliyorum, bu hata sadece win11 de var. net bir bilgi verebilirmisiniz eğer secure boot aktifken hile çalışıyorsa satın alıcam çünkü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 10, 2024 Windows 10'da secure boot kapatabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
secure boot kapalıyken oyuna sokmadığı için açık girmek zorundayım hile çalışmasında veya ban sistemine bi sorun yaratırmı
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş