Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
kakale1453

VMODZ yine yeni yeniden

Önerilen İletiler

Vmodz ile tanışmamın 6. yılını doldurmuş ve 7. senesine girmiş bulunuyorum. Dile kolay 13 yıllık bir emeğin yarısına şahitlik etmiş oluyorum.  Yıllar öncesine dönüp baktığımda o zaman aktif şekilde oynayıp , yazılımını buradan temin ettiğim bazı oyunların piyasadan kalktığını görüyorum. Nasıl ki o zamanlar da memnun kaldıysam şimdi de aynı memnuniyet ile sık sık olmasa bile alışverişime devam ediyorum. Kim bilir belki yıllar sonra oyun yaşantıma son vereceğim. Ama şunu çok iyi bilmenizi isterim ki bir gün geri gelecek olursam aynı güvenle alışveriş yapabileceğim bir yeri tanıdım. Tanıdığım ilk günden bu yana kalitesinden , dürüstlüğünden ve kendini yansıtan karakterinin tüm özelliklerinden bir gram taviz vermeyen BySaBo ve bu süreç zarfında yer alan , ayrılan ve şuan aktif olarak rol alan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bugüne kadar onlarca güzel yorum yapıldı vmodz için ancak sizin bu yorumunuz bugüne kadarki en güzel yorum doğrusu. VModz ailesinin bir üyesi olduğunuz için mutluyum.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Burada olduğumuz sürece bize ne zaman ihtiyaç duyarsanız ihtiyacınız olan ürüne güvenle erişmenize yardımcı olmaya devam edeceğiz. Sizi ve arkadaşlarınızı her zaman bekliyoruz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...