Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
exoida4149

Valorant flick bot

Önerilen İletiler

Valorant flick bot aldım 500 tl ye indirdim tüm adımları yaptım. Adımları yapması zaten zulüm .Bittikten sonra açtım çalışmıyor e haliyle forumda yardım yeri açtım 12 saat oldu ne bi bakan var ne bi başka bir şey zaten 1 haftalıktı tamamen anlamsız. Almayın

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu neden yaptığınızı gerçekten anlayamıyorum.

Destek için gece saat 03.48'de konu açtınız, o saatte uyuduğumuz için sabah saat 09:10 'da size yanıt verdim.

Yani aslında normal şartlarda 1 saat dahi beklemeden konunuza yanıt aldınız.

Neden gelip burada karalamak için konu açıyorsunuz ? Ne faydası var bunun size ?

Gerçekten anlamak zor.

image.png

• Confused 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

E bu hilelerin 1 günlük satışı mevcut değil mi ?? Diyelim ki müşteri gece aldı sabaha kadar aldığı vakti yiyecek misiniz? O zaman destek olamayacağınız vakti kaldırın satıştan ya da bilgi verin Anlamak ZOR

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle bu ürünün günlüğü yok, haftalık ve aylık var.

Size verilen anlatımı düzgün uygularsanız zaten bir desteğe ihtiyacınız olmuyor, desteğe ihtiyacınız olursa da yaptığınız gibi konu açarsınız, uygun saatte yanıtlarız.

Burası hastane, acil destek değil, sabah saat 8 de de gece saat 3-4'te de her an yanıt alacaksınız diye bir şey yok.

Sizin burada attığınız iftira nedeniyle özür dilemeniz gerekirken yüzsüzlük yapıp halen yalan yanlış şeyler söylüyorsunuz. Sizi bu konuda son defa uyarıyorum.

• Confused 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...