Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
hegelei

Satın alım süresi

Soru

Kontrol ettiğim kadarıyla hileler max 1 aylık bulunuyor sitede. En sonki instagram postunda ise fiyatların sabitlendiği söyleniyor. Birincisi fiyatlar çok değişken ikincisi süreleri çok az. Ben pubg private hileyi kalıcı olarak almak istiyorum bu mümkün mü? Sabitlendiği söylenen pubg hilesi hangisi oluyor? Teşekkürler. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Fiyatlar yıllardır hiç değişmedi, 20 dolara satılan ürün halen 20 dolar. Aksine birçok üründe indirim yapıldı.

Doların TL karşılığı değişebilir ancak aylardır sitemizdeki kur sabit, yani hiçbir fiyat değişikliği olmadı. Dolar 1 TL de olsa 20 TL'de olsa bizim fiyatlarımız dolar olarak aynı kalır.

Dolar olmasının sebebi de ürünlerin yabancı üreticilerden dolarla satın alınıyor olması.

Aynı şekilde ürünlerin süreleri de üreticileri tarafından belirleniyor. Bazı ürünlerde günlük/haftalık/aylık/ömür boyu varken bazılarında sadece günlük veya sadece aylık var.

• Thanks 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Yanıtınız için teşekkür ederim. Deneme için simple versiyonundan aldım gayet başarılıydı. Private almam durumunda hiç hit kaçırmama yani aimbot gibi seçeneklere sahip olacak mıyım kısa bir bilgilendirme yapar mısınız? 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...