aceresport 0 Posted July 28, 2019 Serverlarda yabancı oyuncuların alayı kullanmaya başladı ve bizim erişim gibi bir durumumuz olmadığı için iyice can sıkmaya başladı. hypercheats.gg - riskyshop.us gibi siteler gırna rust hileleri satıyorlar. Artık PUBG Gibi alışıla gelmiş hileler dışında bu tarz oyunlarada getirsenizde sizinde diğer siteler gibi bir farkındalığınız olsa.!! Share this post Link to post Share on other sites
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 965 Posted July 28, 2019 Vaktinde getirdik ancak talep olmadı ve programlar sorunluydu, bu yüzden kaldırıldı. Ayrıca ünlemli cümlelere gerek var mı 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
aceresport 0 Posted July 28, 2019 Bari şöyle birşey getirin. Hileyi satan kişi ve parası sunulsa almak isteyen ona göre size ödeme yapsa ve sizde teslimatı yapsanız tıpkı bf hileleri gibi. Rust gibi bir oyunda talep olmadıysa bu emin olun tanıtımınızdaki eksikliğinizle alakalıdır. Rica ediyorum bilmem kaçıncı konum bu oyunla alakalı bir çalışma yapın. Ünlemler dikkat çekme amaçlıydı ve dikkati çektiyse görevini tamamlamış demektir teşekkürler 😄 Share this post Link to post Share on other sites
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 965 Posted July 28, 2019 O şekilde satıyoruz zaten, discorddan müşterilerimiz bize link veriyorlar , fiyata komisyonumuzu ekliyoruz , müşteri hesabıyla giriş yapıp satın alıyoruz. Bahsettiğiniz sitelerden de farklı sitelerden de bu şekilde alıyoruz. Ama bu konuda bir çalışmamız var şu an yakında siteye ekleyebiliriz tekrar. Share this post Link to post Share on other sites
aceresport 0 Posted July 28, 2019 Konu o şekilde satmanız değil. Hileyi aradıktan sonra envayi çeşit site var. Fakat sizler bu satıcı veya hilenin yapımcıları ile bizzat görüşebilme şansını yakalabiliyorsunuz ve bu şekilde hile güvenilir oluyor. Lütfen Rica ediyorum bu konudaki çalışmlarınızı kesmeyin özellikle AMD işlemciler için bu hileyi getirin gerekirse aylık 300 lira olsun gene verilir. Maksadımız bir soru sorduğumuzda Türk muhattap Bulabilmek Konuya katılıp yardımcı olduğun için çok teşekkürler 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 965 Posted July 28, 2019 Keşke aylık 300 lira olsa , bahsettiğiniz sitedeki fiyatların farkında mısınız ? Talebin az olma nedeni bu zaten. Share this post Link to post Share on other sites
aceresport 0 Posted July 28, 2019 Özürdilerim bir an gaza geldim uçtum 😄 Yabancı satıcılarda gerçekten çok acımıyor fiyat konusunda ve ne yazıkki kur bizi sürekli dürtüyor 😞 Sadece merakımdan soruyorum bu hile uygun bir biçimde en azından TR topluluğu için bulunamazmı? Gördüğüm kadarı ile zaten bu hileyi TR topluluğunda satan ilk site olacaksınız ? Share this post Link to post Share on other sites