Jump to content

• 0
Kagan60

TooPack - Recoil Pak[ÇÖZÜLDÜ]

Question

Bir aylık satın almayı düşünüyorum fakat güncelleme bölümünde hilenin ismini göremedim bu yüzden almadım yardımcı olabilcek kimse var mı ? Ve discord adresi için yetkilelere mesaj attıp ama dönüş sağlanmadı geri dönüşünüzü bekliyorum.

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Keremmm, 3 saat önce yazdı:

@Kagan60 ben uzun süredir aktif kullanıyorum bilgi almak istiyorsan bana ulaş DC den kardeşim 🙂

DC ismin nedir hocam yada benimki kagan60 ulaşırsan sevinirim.

𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 5 saat önce yazdı:

Şu an güncel ancak günlük alıp test etmeden aylık almamalısınız.

ayrıyetten sabo iletişliminiz inanılmaz derecede azalmış bilginiz olsun 2020 de oyunlara ara verdim tekrar başladım eskiden çok satın alma geçmişim var bu siteden fakat iletişim çok zayıflamış dün öğlenden beri geri dönüş alamadım yetkilelerden ticket açtım dc grubundan yine dönüş olmadan ticket kapanmış buna bir çare bulmasın bilgin olsun...

𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 5 saat önce yazdı:

Şu an güncel ancak günlük alıp test etmeden aylık almamalısınız.

bu arada hilenin günlüğü yok en az haftalığı en fazla aylık satışı var nasıl günlük alabilir ?

• 0

@Kagan60 kanka aynen bende yıllarıdır bu sitedeyim ilk başlarda ki o ilgi alaka vs kalmamış bende farkettim. Tamam kanka eklerim DC den Dcde nick Keremmm bulursun zaten oynarız beraber 🙂

• 0
Keremmm, 22 dakika önce yazdı:

@Kagan60 kanka aynen bende yıllarıdır bu sitedeyim ilk başlarda ki o ilgi alaka vs kalmamış bende farkettim. Tamam kanka eklerim DC den Dcde nick Keremmm bulursun zaten oynarız beraber 🙂

reis oyundayım ben satın aldım fakat sürekli oyundan atıyo bi yardımcı olur musun haber beklıyorum senden dc de bulamadım seni

Keremmm, 22 dakika önce yazdı:

@Keremmm

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...