Kagan60 0 Posted January 28, 2022 Bir aylık satın almayı düşünüyorum fakat güncelleme bölümünde hilenin ismini göremedim bu yüzden almadım yardımcı olabilcek kimse var mı ? Ve discord adresi için yetkilelere mesaj attıp ama dönüş sağlanmadı geri dönüşünüzü bekliyorum. Share this post Link to post Share on other sites
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 825 Posted January 29, 2022 Şu an güncel ancak günlük alıp test etmeden aylık almamalısınız. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Keremmm 4 Posted January 29, 2022 @Kagan60 ben uzun süredir aktif kullanıyorum bilgi almak istiyorsan bana ulaş DC den kardeşim :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 hermetos17 0 Posted January 29, 2022 iletişim zayıf buna bir çare lütfen alışveriş yapmak istiyorum ama ulaşabildiğim kimse yok Share this post Link to post Share on other sites
0 Kagan60 0 Posted January 29, 2022 Keremmm, 3 saat önce yazdı: @Kagan60 ben uzun süredir aktif kullanıyorum bilgi almak istiyorsan bana ulaş DC den kardeşim 🙂 DC ismin nedir hocam yada benimki kagan60 ulaşırsan sevinirim. 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 5 saat önce yazdı: Şu an güncel ancak günlük alıp test etmeden aylık almamalısınız. ayrıyetten sabo iletişliminiz inanılmaz derecede azalmış bilginiz olsun 2020 de oyunlara ara verdim tekrar başladım eskiden çok satın alma geçmişim var bu siteden fakat iletişim çok zayıflamış dün öğlenden beri geri dönüş alamadım yetkilelerden ticket açtım dc grubundan yine dönüş olmadan ticket kapanmış buna bir çare bulmasın bilgin olsun... 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 5 saat önce yazdı: Şu an güncel ancak günlük alıp test etmeden aylık almamalısınız. bu arada hilenin günlüğü yok en az haftalığı en fazla aylık satışı var nasıl günlük alabilir ? Share this post Link to post Share on other sites
0 Keremmm 4 Posted January 29, 2022 @Kagan60 kanka aynen bende yıllarıdır bu sitedeyim ilk başlarda ki o ilgi alaka vs kalmamış bende farkettim. Tamam kanka eklerim DC den Dcde nick Keremmm bulursun zaten oynarız beraber 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
0 Kagan60 0 Posted January 29, 2022 Keremmm, 22 dakika önce yazdı: @Kagan60 kanka aynen bende yıllarıdır bu sitedeyim ilk başlarda ki o ilgi alaka vs kalmamış bende farkettim. Tamam kanka eklerim DC den Dcde nick Keremmm bulursun zaten oynarız beraber 🙂 reis oyundayım ben satın aldım fakat sürekli oyundan atıyo bi yardımcı olur musun haber beklıyorum senden dc de bulamadım seni Keremmm, 22 dakika önce yazdı: @Kagan60 kanka aynen bende yıllarıdır bu sitedeyim ilk başlarda ki o ilgi alaka vs kalmamış bende farkettim. Tamam kanka eklerim DC den Dcde nick Keremmm bulursun zaten oynarız beraber 🙂 @Keremmm Share this post Link to post Share on other sites
0 Keremmm 4 Posted January 29, 2022 Tabikiii yardımcı olurum Share this post Link to post Share on other sites
0 Kagan60 0 Posted January 29, 2022 Keremmm, Şimdi yazdı: Tabikiii yardımcı olurum Kagan60#9482 reis dc ekler misin bekliyorum seni @Keremmm Share this post Link to post Share on other sites
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 825 Posted January 29, 2022 Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi. Share this post Link to post Share on other sites
Bir aylık satın almayı düşünüyorum fakat güncelleme bölümünde hilenin ismini göremedim bu yüzden almadım yardımcı olabilcek kimse var mı ? Ve discord adresi için yetkilelere mesaj attıp ama dönüş sağlanmadı geri dönüşünüzü bekliyorum.